

Agenda

GM Primary Care & Community Nursing Forum

Date: 19th July 2022

Time: 12:30 – 14:30

Venue: Microsoft Teams

Item No.	Time	Duration	Subject	By Whom
1.	12:30	5 mins	Welcome and purpose of the session	Lesley Royle-Pryor, <i>Primary and Community Nurse</i> Lead, NHS Greater Manchester Integrated Care
2.	12:35	30 mins	GM Greener Inhaler Programme & PCN Inhaler Targets	Dr David McKelvey, <i>Greater Manchester Clinical Lead in Sustainability in Primary Care</i> Sarah Minton, <i>Practice Nurse, Shevington Surgery</i>
3.	13:05	35 mins	Early cancer diagnosis and cancer referral pathways	Dr Sarah Taylor, <i>GP Cancer Early Diagnosis Lead</i> for Greater Manchester Alison Jones, <i>Director of Cancer Commissioning</i> and Early Diagnosis, GM Cancer
4.	13:40	10 mins	CARE Programme	Lesley Royle-Pryor, <i>Primary and Community Nurse Lead, NHS Greater Manchester Integrated Care</i> Jonathan Henderson, <i>Primary Care Workforce Programme Manager, NHS Greater Manchester Integrated Care</i>
			BREAKOUT SESS	IONS
5.	13:50	35 mins	Menopause	Michelle Maloney, System Health & Wellbeing Project Manager, NHS Greater Manchester Integrated Care
			Early cancer diagnosis and cancer referral pathways	Dr Sarah Taylor, GP Cancer Early Diagnosis Lead for Greater Manchester Alison Jones, Interim Director of Commissioning, GM Cancer
			Cancer Care Reviews	Dr Steve Churchill, <i>Primary Care Clinical Lead</i> for Personalised Care, GM Cancer
			Non-Medical Prescribing update: the challenges of changing prescribing	Jole Hannan, Commissioning & Interface Pharmacist Non-Medical Prescribing Lead, NHS Greater Manchester Integrated Care (Bolton)
6.	14:25	5 mins	Next steps and close	Lesley Royle-Pryor, <i>Primary and Community Nurse</i> Lead, NHS Greater Manchester Integrated Care
7.			Date and time of next Forum:	
			1 st November 2022 12:30 – 14:30	